Fris, dynamisch, energiek en vernieuwend. 2x in de week bootcampen bij Bueno Bootcamp betekent 2x in de week een compleet andere training. Vaak in spelverband, waardoor de tijd voorbij vliegt en je toch met spierpijn wakker wordt. Iedere week opnieuw. Door het enthousiasme, de ervaring en tips merk je dat je met de week fitter en sterker wordt. Bueno Bootcamp is voor mij de eerste sport waar ik 2x in de week met veel plezier heen ga.

Gerben Anema

Ik nam deel aan de bootcamps van Bueno Bootcamp in Valencia. De experience van buiten sporten op mooie locaties vond ik super tof. Ook deden er leuke andere mensen mee. De sfeer rond de training was lekker informeel, maar toch waren we lekker actief en in beweging. Echt een aanrader!

Jeanine de Wit

Na een gratis proefles bootcamp werd ik erg enthousiast. Daan zorgt ervoor dat de trainingen gevarieerd blijven in zowel de oefeningen, als de locatie. Door onder andere het enthousiasme van Daan ben ik sporten leuk gaan vinden en volg ik nu twee keer per week een bootcamp les! Ondanks training in een groep, krijg je toch persoonlijk advies en coaching. Ook zorgt Daan voor een goede sfeer in de groep, waardoor bootcamp ook leuk is om nieuwe mensen te ontmoeten!

Chantal Zeinstra

  bueno BOOTCAMP

  Bij onze bootcamps train je onder begeleiding van één van onze trainers je hele lichaam. Je wordt op een plezierige manier uitgedaagd, voor je het weet is het uur weer voorbij en sta je met een voldaan gevoel onder de douche. Het is daarnaast een manier om leuke nieuwe mensen te ontmoeten en het sporten in groepsverband stimuleert je om harder te gaan. De bootcamps zijn voor ieder niveau op verschillende mooie buitenlocaties in Leeuwarden, Groningen en Valencia.

  bueno

  bueno bootcamp

  Maandag

  Dinsdag

  Woensdag

  Donderdag

  × Contact